Tuesday, February 8, 2011

lady boss wannabe...!?

susah nak faham orang perempuan ni...

aku kata nak sambung study (lagi) ke peringkat atasan... senang hati dia kata aku nak tinggalkan dia...

aku kata nak ambik kursus dalam kerjaya... senang hati juga dia kata aku utamakan kerjaya daripada si dia...

habis takkan aku nak jadi macam dia...!?

aku nak kena ikut setiap telunjuk dia ke...!?

sekolah tak tinggi... kerja pun taknak... nak jadi (bakal) isteri sepenuh masa... aku susah payah nak tanggung semua plak...!?

P/S: tiada maksud nak ungkit soal darjat... tapi terpaksa...

8 comments:

L.e.y.h.a said...

saye paham je..hehehe

Rangsum Tempur said...

leyha > anda ada bf askar ke...!?

ghost writer said...

orders is orders bai...haha

tapi lau orders from awek tuh,ko tolak tepi jer dulu.kerjaya penting.jangan ingat nak sara anak orang dengan rangsum tempur.haha

L.e.y.h.a said...

bukn itu persoalannye...tapi sy sendiri student..n TA..n sy sedang melakukan perkara yg sama yg anda nak buat.

sambung study + kursus kerjaya. =)

Rangsum Tempur said...

ghost > dari ration tu la byk resepi boleh direka...

leyha > anda stress tak...!?

L.e.y.h.a said...

stress....bnyk main psikologi...terutama bile pasagn kite jnis x paham kehendak kite...=)

Rangsum Tempur said...

leyha > jgn ko jadi gila sudah ar...

L.e.y.h.a said...

jgn doa mcm tu beb. haahah