Friday, February 11, 2011

cerita malam tadi dan malam ini...

malam tadi...

ex gf katakan padaku...
"thanks coz bagi peluang for me kenal dengan penipu macam awak...!!"

my future fiancee katakan padaku...
"why are u leaving me...!? please give me 1 more chance...!!"

my scandal katakan padaku...
"i dah tak tahan hidup dalam dunia tersorok macam ni...!!"

malam ini pula...

my ANOTHER scandal pula berkata...
"awak pandai bermain dengan kata kata... saya takut awak tidak jujur terhadap keikhlasan dan kejujuran saya...!!"


ada aku kisah...!?

P/S: aku rasa aku ada bakat kasanova...!!

3 comments:

L.e.y.h.a said...

kasanova moden. keh3

L.e.y.h.a said...
This comment has been removed by the author.
ghost writer said...

bagus..bagus...

kasanova jadikan kita lebih hebat dari orang lain.

ingat senang ker nak manage wanita2 yang perlukan kasih sayang dari kita.huh.letih siut..tak kena cara,sakit belikat.